Društvo

Viz Er kompletno obnovio redovan saobraćaj na aerodromu „Konstantin Veliki“ Niš

Današnjim letovima ka Memingenu, Malmeu i Bazelu, avio – kompanija Viz Er kompletno je obnovila svoj redovan putnički avio saobraćaj na aerodromu „Кonstantin Veliki“ Niš, nakon donošenja odluke o otvaranju graničnog prelaza.

Od danas iz Niša, avioni pomenute kompanije, lete ka pet destinacija, čime je u Niš potpuno vraćen redovan putnički avio saobraćaj u organizaciji Viz Era na nivo pre proglašenja pandemije.

Iz Aerodroma Srbije navode da je najavljeno i povećanje broja avio operacija ka Memingenu i Bazelu na tri puta nedeljno od 1. jula 2020. godine.

„Ranije je najavljena i postepena normalizacija saobraćaja nacionalne kompanije Er Srbija od 16. juna, a, prema informacijama kompanije Rajaner, povratak na niški aeordrom je najavljen za avgust mesec“, kažu u Aerodromima Srbije.

Aerodromi Srbije očekuju dalju normalizaciju i poveđanje obima saobraćaja, kako sa niškog aerodorma, tako i sa aerodroma Morava u Кraljevu sa koga je najavljeno ponovno uspostavljanje linije za Beč od 30. juna.

Podsećaju sve putnike da su i dalje na snazi mere prenevcije u borbi protiv širenja zarazne bolesti Кovid 19, i apelujemo da se pre dolaska na aerodrom pažljivo infomrišu o uslovima i načinu putovanja.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close