Promo vesti

VIVA – prirodni voćni sokovi sa tradicijom dugom 25 godina!

Uspešna priča o Viva sokovima počinje da se stvara 1994. godine osnivanjem Vivaks kompanije i proizvodnjom prirodnih voćnih sokova.

Proizvodnja sokova visokog i garantovanog kvaliteta, kao i pozitivan odnos prema prirodi i potrošačima, karakteristike su po kojima je brend Viva na makedonskom i međunarodnom tržištu prepoznatljiv. Zatim, dinamičan rast i razvoj kompanije kroz dvadesetpetogodišnje postojanje, praćen je stalnim istraživanjem tržišta, razvojem novih proizvoda zasnovanih na uvažavanju ukusa i želja potrošača, kao i praćenjem aktuelnih trendova na globalnom nivou, u kombinaciji sa ulaganjem najnovijih tehnologija i najmodernijom opremom u proizvodni proces. Zahvaljujući primeni ovih procesa u svom radu, Viva je jedini makedonski proizvođač sa najvećim asortimanom prirodnih voćnih sokova koji ima jedinstven ukus i garantovan kvalitet.

Kompanija Viva neprestano radi na povećanju asortimana, a pre svega osiguravanjem visokog kvaliteta svojih proizvoda, što je uz uvažavanje najnovijih trendova, kao i želja i potreba potrošača, glavna prepoznatljivost brenda.

U cilju jačanja kvaliteta proizvoda svog portfolija, kompanija Viva je 2016. godine investirala u  najnapredniju fabriku za preradu svežeg voća i povrća, a konačni proizvod ovog proizvodnog procesa koristi se za proizvodnju ostalih proizvoda. Za proizvodnju, koristi se najkvalitetnije voće i povrće sa plodnog makedonskog područja. Sopstvena savremena mikrobiološka i hemijska laboratorija i kontinuirani nadzor i kontrola proizvodnog procesa, obezbeđuje kontrolu proizvoda u svakoj fazi, što rezultira da je proizvod visokog kvaliteta dominantan na policama svih prodajnih objekata na teritoriji Makedonije i šire.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com