Promo

Vitorog – domaći lanac nameštaja od 16. aprila i u Nišu

Nova Vitorog lokacija - NIŠ

NOVI Vitorog salon nameštaja na adresi Bulevar Svetog cara Konstantina 80-82, u krugu Elektronske industrije u Nišu biće otvoren 16. aprila, na radost brojnih kupaca koji do sada nisu imali priliku da proizvode ove uspešne kompanije pazare u Nišu.

Vitorog je jedna od vodećih domaćih kompanija u oblasti proizvodnje i prodaje nameštaja. Za skoro tri decenije uspešnog poslovanja, ova kompanija postala je prepoznatljiv brend i asocijacija za kvalitetan nameštaj, široke ponude i pristupačnih cena.

“Za Nišlije smo pripremili iznenađenja povodom otvaranja novog salona i bogat asortiman proizvoda. Ponudićemo  izuzetan broj komada nameštaja po pristupačnim cenama, koji predstavljaju idealna dizajnerska rešenja za životni prostor posetilaca”, poručuju iz Vitoroga.

Kako je danas svima bitno da dom bude opremljen kvalitetnim komadima nameštaja koji su kupljeni po najboljim cenama, ovog meseca Vitorog  nudi čitav niz iznenađenja i specijalnih dodatnih popusta. Uvek aktuelne akcije pratite i na njihovom oficijalnom sajtu OVDE.

  • od 16. do 18. aprila DODATNIH 10% popusta na CEO ASORTIMAN NAMEŠTAJA,
  • 19. aprila GRATIS ISPORUKA I MONTAŽA za sve račune preko 50.000 dinara za prvu zonu grada Niša.

Kako biste bili u toku sa svim dešavanjima i sniženjima koja slede povodom otvaranja novog salona, zapratite VITOROG NAMEŠTAJ na društvenim mrežama:

INSTAGRAM + FACEBOOK

Vitorog nameštaj, nekada mala prodavnica nameštaja otvorena još 1993. godine danas jeste kompanija koja zapošljava preko 800 ljudi, ima salone u više gradova Srbije. Sopstvena proizvodnja daje potpunu kontrolu u svim aspektima proizvodnje, od nabavke sirovina i repromaterijala do gotovog proizvoda. Na ovaj način Vitorog jeste u mogućnosti da ponudi konstantan kvalitet proizvoda. 

“Nudimo kvalitetan i pristupačan nameštaj za svaki prostor Za nas nameštaj nisu samo kreveti, stolice, stolovi… nameštaj je važan deo  svakodnevnog života, on čini dom funkcionalnim i udobnim, pokazuje Vaš stil i ukus, prati promenu trendova, prati životne promene tako što se u zavisnosti od njih i on menja. Osećamo veliku odgovornost jer smo deo Vašeg života, odlučili smo da nameštaj koji nudimo bude u savršenom balansu cene i kvaliteta. Asortiman pažljivo biramo i permanentno pratimo trendove, kvalitet i trajnost svakog artikla koji nam se nađe u ponudi”, poručuju iz Vitoroga.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com