Sport

“Vitezovi” najbolji u Vranju

Boks klub “Vitez” zauzima prvo mesto posle prvog kola Bokserske lige regiona “BSJI 2021”, koje je održano u Vranju. Takmičari BK “Vitez” u dosta podmlađenom sastavu, imali su najviše uspeha.

Pobede su zabeležili: Jovan Stojiljković i Ognjen Stanković. U sparing mečevima koji se ne boduju ubedljivi su bili: Nikola Cakić, Veljko Sotirovski, Stefanos Kalamaras i Mladen Lazarević, kao i slabije izdanje Radmile Todorović u svojoj prvoj borbi.

Sudijskim preglašavanjem 2:1 izgubili su Vojin Stojanović i Strahinja Đorić, dok su 3:0 poraženi Petar Orlović i Uroš Radovanović, saopštili su u ovom klubu.

Liga će se održavati jednom mesečno, i posle 8 kola, po dve prvoplasirane ekipe iz regiona naći će se u play off BLS (KUP SRBIJE) juna meseca 2024. godine.

“Veći broj iskusnih boksera BK “Vitez” nije nastupao ovog vikenda jer nisu imali protivnike. Idemo u nove pobede”, poručili su na kraju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com