Promo

Višednevno praćanje srčanog rada – HEARTVIT-T EKG

U Poliklinici Panajotović možete uraditi višednevno praćanje srčanog rada pomoću savremenog aparata HEARTVIT-T EKG-a.

HEARTVIT-T EKG telemetrijski sistem omogućava višednevni „real time“ monitoring srčanog rada. Dok nosite aparat u stalnom ste kontaktu sa Vašim kardiologom 24 sata, onoliko dana koliko je potrebno do registrovanja srčanog poremećaja i konačne odluke o daljem načinu lečenja.

Aparat je namenjen:

– Pacijentima sa tegobama kao sto su gubitak svesti nepoznatog uzroka, nesvestica, vrtoglavica, osećaj lupanja, preskakanja srca, koji nije predhodno dijagnostikovan klasičnim metodama

– Pacijentima sa visokima kardiovaskularnim rizikom u odsustvu subjektivnih tegoba, u cilju procene rizika i praćenja efekta terapije.

Uređaj radi tako što neprestano snima EKG signale, i preko mobilnog telefona, prenosi iste (sa kompletnom analizom) do mobilnog telefona ili na email doktora (u formi PDF fajla).

HEARTVIT-T automatski detektuje poremećaje srčanog ritma (bradikardiju, tahikardiju, pauzu, aritmije) i šalje EKG snimak na email doktora kada je to zaista neophodno.

Pregledi se zakazati pozivom na naš kontakt telefon i mogu se izvršiti u najkraćem vremenskom periodu. Nastojimo da se pregledi obave bez čekanja u tačno određenom terminu, kako bi se izbeglo duže zardžavanje pacijenata u zatvorenom prostoru.

Pacijenti su obavezni da nose zaštitne maske, na ulazu vrše dezinfekciju ruku, zatim medicinska sestra vrši proveru telesne temperature bezkontaktnim toplomerom na daljinu. Pacijent ulazi sam, a pratnja čeka u dvorištu Poliklinike. Prostorije se često proveravaju, sterilišu ultravioletnim sterilizacionim lampama, radne površine se stalno čiste i dezinfikuju. Nakon svakog pregleda vrši se detaljna dezinfekcija prostorija, ordinacija i radnih površina.

POLIKLINIKA PANAJOTOVIĆ
Dragiše Cvetkovića 29a
018 537999
www.poliklinikapanajotovic.rs
FACEBOOK

 

U službi Vašeg zdravlja Poliklinika Panajotović.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com