Promo

Više od SUV-a – NOVI AUDI Q5 dostupan u BROS AUTU salonu

Dizajn modela Audi Q5 Sportback vozilu obezbeđuje impresivnu dinamičnu i samouverenu harizmu. Sa svojim istaknutim otvorima za vazduh i širokom, ali nimalo masivnom Audi Singleframe rešetkom sa izgledom saća, prednji kraj odiše do sada neviđenom samouverenošću. Još jedna specijalna odlika je široki, ali tanki padajući zadnji kraj, koji daje lice kupe liniji krova i pojačava aerodinamični izgled vozila. Difuzor sa vodoravnim ukrasnim elementom, hromirana lajsna koja se proteže celom širinom vozila kao i sportski krovni spojler zaokružuju dinamični dizajn vozila. Opcioni S line paket dodaje još više sportskih detalja, a vozilo je dostupno u niškom Bros Auto.

Prednji deo modela Audi Q5 Sportback privlači poglede markantnim usisnicima vazduha i širokom Audi Singleframe maskom hladnjaka.

Digitalna OLED zadnja svetlasa specifičnim svetlosnim potpisom

Opciona Digitalna OLED zadnja svetla u modelu Audi Q5 Sportback raspoređena su u male, pojedinačno kontrolisane segmente sa trodimenzionalnim rasporedom i stvaraju nove svetlosne scenarije zahvaljujući svom impresivnom dinamičkom radu. Prilikom kupovine vozila možete da odaberete tri različita svetlosna potpisa zadnjih svetala. Dalje, karakter svetlosnog potpisa zadnjih svetala automatski se menja tokom vožnje kako bi odražavao režim vožnje. Opciona zadnja svetla sa inovativnom OLED tehnologijom opremljena su senzorom udaljenosti: kada vozilo miruje i drugo vozilo ili učesnik u saobraćaju se približi sa zadnje strane na dva metra, svi OLED segmenti automatski se aktiviraju kako bi kreirali veliku, vidljivu površinu.

ISKUSTVO VOŽNJE

Zadivljujuća dinamika vožnje

Audi Q5 Sportback nudi impresivno spontana dinamična ubrzanja i agilno upravljanje. Serijski se vozilo oprema quattro pogonom sa ultra tehnologijom koja kontinuirano nadzire uslove vožnje i prema potrebi raspoređuje obrtni moment između točkova. To obezbeđujea preciznost vožnje i sportsko upravljanje naglašeno prema zadnjim točkovima. Kako bi omogućio osećaj vožnje krojen je prema vašim zahtevima, Audi drive select sistem nudi vam izbor režima vožnje podešenog prema željenim karakteristikama vozila. Odaberite više performansi, više udobnosti ili individualnu kombinaciju obe odlike.

 

FUNKCIONALNOST

Funkcionalan i stilski

Prepoznatljive odlike modela Audi Q5 Sportback su njegova veličina, performanse i funkcionalnost. Posebno praktična odlika je fleksibilna zadnja klupa koja se sastoji od tri segmenta koji se mogu pojedinačno ili zajedno preklopiti. Inteligentna rešenja, kao što su promenjivo preklopiv pod prtljažnika ili opciona senzorska kontrola električno upravljanih vrata prtljažnika, olakšavaju utovar.

 

UNUTRAŠNJOST

Sportska i elegantna

Čak i sa svojim niskim, padajućim zadnjim krajem, Audi Q5 Sportback nudi mnoštvo prostora za pet osoba, uključujući komforan prostor za glavu i noge. U potpunosti je usmeren na sportsku notu, opcioni S line enterijer paket dodaje vizuelno istaknute odlike: prednja sportska sedišta nude savršen položaj sedenja i školjkaste bočne stranice. Presvlake sedišta od Feinnappa kože, u smeđoj boji sa usklađenim kontrastnim šavovima i S amblemom na naslonima prednjih sedišta, ističu sportski karakter vozila. Unutrašnjost privlači ukrasnim elementima od mat brušenog aluminijuma, istaknutim površinama u crnoj boji visokog sjaja kao i ukrasnim aluminijumskim lajsnama na pragovima na prednjim vratima sa osvetljenim “S” amblemom.

 

POVEZIVANJE

Doslovno predvodi kolonu

Audi Q5 Sportback povezan je sa vama i sa svetom. Zahvaljujući opcionim Audi connect uslugama, pronalaženje lokacija, kao što su benzinske stanice ili parkirališta, zaista je lako koristeći opcionu MMI navigaciju sa online tačkama interesa. Prikazane informacije uključuju radno vreme, dostupnost i cene. Možete koristiti i onlajn saobraćajne informacije za prikaz detaljnih informacija u stvarnom vremenu o situaciji u saobraćaju, preprekama, kao i stvaranju i rešavanju saobraćajnih zastoja. Navigacija započinje na vašem pametnom telefonu – zahvaljujući myAudi navigaciji, a kada pokrenete svoj Q5 Sportback informacije se bez prekida prenose u navigaciju u automobilu i navigacija se tamo nastavlja. Kada izađete iz vozila, pametni telefon automatski nastavlja sa navigacijom.

Komfor na prvom mestu

Oprema za novi Q5 Sportback

Svaka ruta je različita i mnogo izazovna. Dobro je biti spreman za neočekivane situacije. Mnoge tehničke inovacije podržavaju vas u modelu Audi Q5 Sportback kako bi lakše stigli do odredišta. Ostali opcioni sistemi pomoći sa kojima možete opremiti Audi Q5 Sportback: Upozorenje pri izlasku iz saobraćajne trake i asistent promene kolovozne trake, koji vas po potrebi podržava blagim intervencijama upravljanja.

Panoramski krovni prozor sa električnim podešavanjem

Pustite sunce u Vaš Audi: sa ovim dizajnerskim dodatkom možete ne samo uživati u atmosferi enterijera već obezbediti i optimalan unos svežeg vazduha. Redovne promene vazduha u automobilu podižu vašu pažnju i doprinose bezbednosti u vožnji.

Matrix LED prednja i zadnja svetla i sistem za pranje svetala

Optimizovano osvetljenje i sjajan dizajn: Matrix LED svetla kombinuju sistem kamera sa LED-svetlosnim snopovima i osvetljavaju put svetlom koje se prilagođava situacijama u vožnji.

Enterijer design selection paket

Prefinjen dizajn, vrhunski materijali, izvrsna završna obrada: Audi design selection naglašava luksuznu optiku enterijera i dopušta Vam da uživate u udobnosti svake vožnje.

Audi Q5 MMI Navigation plus mit MMI touch

Automatski sistem pomoći pri parkiranju uključujući parking sistem napred i pozadi

Sa ovim asistentom možete lako da parkirate na bilo kom parking mestu: pomoću ultrasoničnih senzora asistent pretražuje parking mesta, računa prostor za uzdužna i bočna mesta za idealno  parkiranje i završava postupak gotovo automatski.

Audi Q5 Parkassistent Ansicht von oben

Automatski sistem pomoći pri parkiranju uključujući parking sistem napred i pozadi

Sa ovim asistentom možete lako da parkirate na bilo kom parking mestu: pomoću ultrasoničnih senzora asistent pretražuje parking mesta, računa prostor za uzdužna i bočna mesta za idealno  parkiranje i završava postupak gotovo automatski.

Audi phone box

Izvrsno mesto za Vaš mobilni telefon: Audi phone box omogućava udobno telefoniranje tokom vožnje. Upravljanje se vrši preko MMI sistema višenamenskih tastera na upravljaču ili putem glasovnih koma

Audi Q5 Virtual Cockpit
BROS AUTO
018 4566800
Dimitrija Tucovića bb, 18000 Niš
www.brosauto.rs

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d4105.317043637799!2d21.840248009082444!3d43.31640466232027!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b76290a6c077%3A0xe3cb6e673dba6944!2z0JHRgNC-0YEg0JDRg9GC0L4g0JTQntCe!5e0!3m2!1ssr!2srs!4v1577362110136!5m2!1ssr!2srs” width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0;” allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com