Društvo

Više od 60 Nišlija tražilo pomoć od opštine Medijana

Predsednik Gradske opštine Medijana Milan Krstić sa saradnicima poslednjeg radnog dana u ovoj godini organizovao je prijem za oko 60 građana i predstavnika udruženja sa kojima je razgovarao o njihovim problemima, nedoumicama i o tome na koji način opština može da im pomogne.

Građani su se predsedniku Milanu Krstiću uglavnom žalili na težak socijalni položaj, besparicu i tražili pomoć oko zaposlenja.

Dosta njih je tražilo da se Medijana uključi i u rešavanje raznih imovinskih i komunalnih problema, a udruženja da im se obezbede prostorije za rad njihovih članova.

Predsednik opštine kaže da je sa svim Nišlijama razgovarao od 10 do 15 minuta i da su zabeleženi zahtevi koji su lako rešivi, ali da ima i onih za koje je potrebno više vremena jer zahtevaju uključivanje drugih ustanova i institucija.

Krstić je poručio da je opština Medijana na ovaj način simbolično želela da građani ostave probleme staroj godini, ali da će se odmah rešavati u novoj.

Sledeće godine opština će po potrebi organizovati još prijema za građane.

Svim građanima koji su razgovarali sa njim poželeo je srećnu Novu 2017. godinu, uz kalendar na kojima su fotografije najboljih studenata opštine koji su postigli izvanredne rezultate u prethodnoj školskoj godini.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com