Društvo

Više od 500 dece na Medijaninim danima za najmlađe

Više od 500 dece predškolaca niške „Pčelice“ i učenika prvog razreda osnovnih škola učestvovalo je u dvodnevnoj, sada već tradicionalnoj manifestaciji "Medijana za bebu više", u organizaciji Gradske opštine Medijana.

Završeno tradicionalno druženje sa najmlađima u Svetosavskom parku.

Nizom zanimljivih aktivnosti, igrama i druženjem sa najmlađima najveća niška opština promoviše proširenje porodice i značaj povećanja stope nataliteta.

U protekla dva dana bilo je 17 punktova na kojima su se deca družila sa brojnim likovima iz omiljenih crtanih filmova. Kroz bogat program, ispunjen igrom i tematskim radionicama, mališani su se družili sa spajdermenom i drugim maskotama, a kući poneli slatkiše, narukvice, stikere, olovke, kape sa oznakom svoje opštine.

Posetiocima Svetosavskog parka, pridružili su se učenici OŠ „Dušan Radović“, „Ćele Kula“, kao i predškolskih grupa okolnih vrtića niške „Pčelice“.


Gradska opština Medijana manifestacijama namenjenim mališanima, nastoji da podigne svest o značaju, koji porodica ima i ukaže na lepotu roditeljstva.


Fond „Hraniteljstvo po meri deteta“, novogodišnja druženja, rođendanska slavlja, Kartice sa popustom za mame i bebe, Škola roditeljstva, uniforme za prvake, Zimski dani u Medijani, Uskršnje radosti, neke su od aktivnosti, koje Gradska opština Medijana, kao dobitnik nagrade Ponosna kolevka 2018. sprovodi, sa ciljem promocije roditeljstva i pronatalitetne politike, u skladu sa državnim merama u oblasti pronatalitetne politike, koja je prioritet u radu Gradske opštine Medijana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com