Društvo

Više NIJE VEST da rampa nije spuštena, već da je ISPRAVNA (VIDEO)

Odavno već nije vest da pružne rampe usred grada ne rade i da Nišlije svakog dana rizikuju život kada ih prelaze.

Kako pruga ide kroz sam grad, na hiljade Nišlija svakodnevno je u prilici da prelazi prugu. Prava je sreća da nema više nastradalih na pružnim prelazima, mada se ta brojka poslednjih godina popela na blizu 40 za čitavu deceniju.

Ova slika i video govore da je sreća da imamo savesne mašinovođe, koji uspore vozilo pred samu rampu jer znaju da one odavno ne funkcionišu kako treba.

Prosto je neverovatno da gradska vlast ne radi ništa i ne pokušava da sa JP “Železnice Srbije” reši dugogodišnji problem u Nišu, a to su neispravne rampe.

Da pruga bude premeštena van gradskog jezgra, e to je već stara priča koju ponavlja svako ko u Nišu dođe na vlast. I niko do sada nije uradio ništa, ako ne računamo formiranje raznih komisija, imenovanja raznih političara kao glavne koji će problem rešiti. To rešenje iz ove tačke gledišta negde je na dugačkom štapu.

Srećno ako danas imate posla u gradu i morate da pređete prugu u nekom delu grada. Dobro pogledajte, oslušnite i pažljivo prelazite, jer na niške rampe nikako ne računajte.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com