Servisne

Više intervencija u selu Ljuberađa

Voda izbija na površinu na više lokacija u selu Ljuberađa, kod škole, kod drugog mosta, kod skretanja za Prvu zonu itd. Zbog popravke vodovodne mreže i priključnih veza, vodosnabdevanje će biti u prekidu danas i narednog dana do 15 časova na prostoru sela Ljuberađa.

Popravka kvara na mreži u naselju Pantelej
Voda na uličkom šiber ventilu, nužan je iskop na uglu ulica Mavrovske i Kotorske. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru od ulica Vase Pelagića, Knjaževačke do Kosovke devojke.

Nastavak radova u naselju Pantelej

Nastavljaju se radovi posle 15 časova na uglu ulica Kotorske i Mavrovske. Zbog složene popravke vodovodne mreže, ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 18 časova na prostoru od ulica Vase Pelagića, Knjaževačke do Dubrovačke.

Nastavak radova u selu Paljina
Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji dela vodovodne mreže u selu Paljina, u ulici Carice Milice kod bazena. Zbog intervencije, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova za sela Paljina i Berčinac.

Radovi u selu Medoševac
Voda puni šahtu, potreban je iskop u Topličkoj ulici kod broja 4. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Topličkoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru sela Medoševac i Popovac.

Popravke kvarova na prvim ventilima
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u selu Jelašnica – Rimski put 2 – Rudarska kolonija 9, u naselju Brzi Brod – Ruđera Boškovića 2, u selu Prva Kutina – Prvokutinska 105 – Sv. Arhangela Gavrila 33, u selu Mramor, u Bubanj Selu – 29. Novembra 24, Niškoj Banji – Jovana Popovića 69A, u selu Lalinac – Moravska 52, u Novom Selu – Topličkog partizanskog odreda 97, u selu Popovac – Vojnika Milovana Jovanovića 35, u selu Medoševac – Trg Republike 62, Đorđa Andrejevića Kuna 15, Gadžinhanska 4, Kajmakčalanska 13, Mokranjčeva 97A i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje slivnika u Hajduk Veljkovoj ulici, na Vizantijskom bulevaru i bulevaru Sv. Pantelejmona.

Ispiranje ulične kanalizacije u ulici Vojvode Gojka (kod Palilulske rampe).

Provera šahte i popuna rupe pored poklopca u Učiteljskoj ulici kod broja 2.

Usisavanje septičke jame na izvorištu Ljuberađa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com