Promo

Virus Korona: Profesor Volter Fait analizira dokument star osam godina (VIDEO)

"Život će se potpuno promeniti, bar na par godina"

Profesor Walter Veith (Volter Fait) analizira dokument nemačke vlade iz 2012. godine u vezi virusa Covid – 19.
U ovom dokumentu prema analizi ovog profesora predviđaju se nemiri, neredi, građanska neposlušnost, velike političke i psihološke raznolikosti.

U emisiji koju možete da pogledate na dnu ove vesti,  “Volter Fait – Šta ima profesore?” (3. deo), istaknuti naučnik i uspešni pisac koji svojim predavanjima oduševljava ljude u Africi, Evropi, Americi i Australiji, ponudio je mogući odgovor na veliki broj pitanja, i gledaocima otkrio detalje dokumenta nemačke vlade iz 2012. godine koji izgleda kao nacrt pandemije korona virusa/SARS-KoV-2 koja nam se upravo događa .

Ovaj naučnik kaže da ima puno knjiga i filmova koju su najavili čovečanstvu sve što danas preživljavamo. Ističe i da je Nemačka već donela značajne mere u smislu restrikcije ljudskih prava.

Ovaj dokument Bundestag o kome govori, objavljen još 2013. godine br. 17/12051 tiče se mogućih epidemija i katastrofa, i daje preporuke kako država da reaguje na to.

Na primer, predviđa se da će svet pogoditi Modi-SARS korona virus – Kovi. Takođe, da će se početi u februaru, te da će se iz Azije „preseliti“ u Severnu Ameriku i Evropu. Kao i da će posledice biti velike, i pogoditi čitav svet. Posebno se tretira pitanje mera koje će biti preduzete, i na prvom mestu je, logično – karantin. A naročito – samoizolacija. Interesantno je da se u dokumentu ističe da će se različite zemlje na različite načine odnositi prema virusu, boriti sa njim, pa će i posledice biti različite.

Ovaj nemački dokument predviđa i mere koje će dovesti do suzbijanja osnovnih ljudskih prava i sloboda, uključujući i pravo na privatnost u vlastitom domu.

Fait kaže da će po ovom dokumentu, usled bolesti doći će i do smanjenja proizvodnje hrane, što će svakako naterati ljude na drugačiji model življenja. Novca će možda i biti, ali čemu služi novac ako su rafovi prazni. Zakoni će zadirati u naše kuće, određivati gde, kada i sa kim možemo da budemo.

Prvih deset čitalaca koji pozovu na broj 060/80 – 80 – 119 dobijaju knjigu na poklon.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com