Društvo

Violeta Milićević nakon 10 godina nije više urednica Niških Vesti

Višegodišnja urednica portala Niške Vesti, Violeta Milićević, nakon deset godina rada, od 1. novembra 2023. godine više neće biti deo naše medijske kuće.

Redakcija Niških Vesti i menadžment joj želi puno uspeha u daljem radu i zahvaljuje se na dosadašnjem nesebičnom trudu koji je doprineo prepoznatljivosti najčitanijeg portala u Gradu.

“Ovo ne doživljavam kao kraj saradnje, već kao novi početak, jer putevi su nam se možda razdvojili, ali ipak se ukrštaju, jer ćemo i dalje biti na istom zadatku i ja i Niške Vesti, a to je informisanje građana o svim bitnim stvarima koje su vezane za ovaj deo Srbije, kojem pripadamo i koji svi jako volimo. Niške Vesti i ja smo zajedno rasli, zajedno učili, zajedno grešili, prolazili kroz razne teškoće, ali je ipak bilo mnogo više lepih stvari. Želim da se zahvalim kompletnom redakcijskom timu, ljudima koji su bili deo tima i svima sa kojima sam sarađivala. Nadam se da sam budućem uredniku ostavila čvrst temelj na kojem će moći da “gradi” napred”, poručila je Milićević.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com