Zabava

Vilin Grad radi i tokom božićnih praznika

Bioskop najbeznednije mesto za zabavu

BIOSKOP VILIN GRAD NASTAVLJA DA RADI I TOKOM BOŽIĆNIH PRAZNIKA UZ POŠTOVANJE SVIH EPIDEMIOLOŠKIH MERA

RADNO VREME BIOSKOPA VILIN GRAD
06. JANUARA  OD 10 DO 18H
07. JANUARA OD 15 DO 21H

Bioskop kao trenutno najbezbednije mesto zabave, neometano nastavlja rad i tokom božićnih praznika uz poštovanje svih epidemioloških mera, a ljubitelje kinematografije na velikom platnu bioskopa Vilin Grad očekuju i najsvežija ostvarenja, kojima zvanično započinje i nova filmska godina.

Od Božića filmski repertoar počinje da krasi i najnovije debitantsko ostvarenje reditelja Džejmsa Darsija “Sećanja iz Italije” sa svetski poznatim Lijamom Nisonom i Majklom Ričardsonom u glavnim ulogama. Interesantno je da svoju bolnu životnu priču, Nison i njegov sin Majkl prenose na bioskopsko platno. Drama sa elementima komedije vodi nas  kroz predele Toskane gde problematični sin Džek insistira da otac udovac proda porodičnu vilu. Putovanje postaje idealna prilika da porade na svom porodičnom odnosu.

Na velikom platnu je od  prvog vikenda Nove godine i avanturistička  fantazija” Beše jednom” sa Anđelinom Džoli – od rediteljke Brende Čepman koja potpisuje i film “Hrabra Merida, dok će ljubitelji fantastične akcije moći će da uživaju i  u nastavku filma iz 2017. godine – “Čudesna žena 1984” rediteljke  Peti Dženkins, koja je te godine “napravila” najprofitabilniji film u istoriji filmske industrije koji potpisuje žena reditelj,

ZA VIŠE INFORMACIJA
WWW.VILINGRAD.RS

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com