Kultura

Vilin grad: Bioskopski program od 6. do 12. aprila

Ove nedelje u bioskopu Vilin grad pet novih naslova: “Mali šef”, “Pozdravi iz Fukušime”, “Grad neupadljive svetslosti”, “U velikom stilu” i “Aferparti”.

Radni dan

Afterparti, 17:30
Grad neupadljive svatlosti, 19:30
Duh u oklopu 3D, 21:40
Lepotica i zver 3D, 20:00
Lepotica i zver 3D (sinh), 15:30
Pozdravi iz Fukušime, 15:20
U velikom stilu, 22:30
Ričard roda 3D, 13:40
Štrumpfovi: Skriveno selo 3D, 13:50 18:00

Vikend

Afterparti, 17:30
Grad neupadljive svatlosti, 19:30
Duh u oklopu 3D, 21:40
Lepotica i zver 3D, 20:00
Lepotica i zver (sinh), 10:30
Lepotica i zver 3D (sinh), 13:00 15:30
Pozdravi iz Fukušime –
U velikom stilu, 22:30
Mali šef 3D, 12:00 18:00
Ričard roda 3D, 10:20
Štrumpfovi: Skriveno selo 3D 13:50 15:50

NOVI FILMOVI U BIOSKOPU

MALI ŠEF
8. i 9. aprila

Urnebesno univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu, pogotovo bebe koja uvek dobije ono što traži, hranu i piće 24 sata na dan, 7 dana u nedelji i beskrajno puno sastanaka često i usred noći. Mali šef je na misiji da spreči najveće neprijatelje beba koji im otimaju ljubav i pažnju odraslih – pse, a u tome će mu pomoći stariji brat Tim.

POZDRAVI IZ FUKUŠIME
Od 6. aprila

U bekstvu od svojih neostvarenih životnih snova mlada Nemica Mari putuje u Japan. Tamo se priključuje organizaciji Clowns4Help, koja u katastrofom pogođeno područje Fukušime žrtvama trostruke katastrofe iz 2011. želi da donese malo radosti u nužna skloništa, u kojima još uvek žive pretežno stariji ljudi jer nisu želeli ili nisu mogli da se isele.

GRAD NEUPADLJIVE SVETLOSTI
Od 6. aprila

Tomi Akhta,, posveceni sin i iznureni privatni detektiv – tek se osvešćuje od jos jednog mamurluka, kada njegov naredni slučaj zakuca na vrata. Melodi, prostitutka, želi da pronađe svoju prijateljicu, Natašu, koja je nestala bez traga i glasa. Kako zadire dublje u slučaj, Tomijevo putovanje ka istini vodi ga u skrivene slojeve savremenog Londona, otključavajuci šokantne tajne o bivsim ljubavima, prijateljstvima i porodici.

U VELIKOM STILU
Od 6. aprila

Trojica penzionera, Willie, Joe i Al, koji žive zajedno i polako trunu u beskrajno jednoličnim danima, očajnički tražeći način kako da plate zaostale račune i provesti više vremena sa svojim najmilijima. U jednom trenutku odluče da opljačkaju svoju banku kako bi se domogli svojg novca.
Od zamršenog planiranja do savršene egzekucije, ova će pljačka trojcu koje je društvo otpisalo, udahnuti novu energiju. Ako im pođe za rukom, novac će im sigurno dobro doći, a ako ih uhvate, šta je najgore što se može dogoditi trojici staraca? Možda će otići u zatvor, možda u grob. U svakom slučaju, otići će “U velikom stilu”.

https://www.youtube.com/watch?v=a3alhVPdq1I

AFTERPARTI
Od 6. aprila

U poznatom beogradskom klubu „LINE“ živi se noćni život o kom pričaju svi koji su ikad bili u Beogradu. Marko Mare, barmen, Tijana- Tića, garderoberka i Stefan- Kinez obezbeđenje, su najbolji prijatelji koji rade zajedno u Lajnu. Oni su svedoci najrazličitijih događaja iz noćnog života tj. klabinga koji je postao način njihovog života. Ali Mare ima druge ambicije- da postane glumac. Kada pronađe kasting za jednu od poznatih serija na internetu odlučuje da ode i pokuša da promeni život.

https://www.youtube.com/watch?v=D599eVp3QdU

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com