Promo

Vila Devica: Savršeno mesto za VAŠ NOVI DOM – Green Hill Sokobanja (VIDEO)

Savršeno mesto za Vaš novi dom jeste Vila Devica koji se nalazi u jedinstvenom stambenom kompleksu u Sokobanji – GREEN HILL.

Kupovinom apartmana direktno od investitora možete da postanete jedan od vlasnika malog skrovišta, gde možete da pronađete svoj mir. Na samo korak od prirode koja će nadoknaditi baš sve ono što vam nedostaje u svakodnevnom životu a to su čist vazduh i mir koji nam je svima preko potreban.

Uskoro se završava Vila Devica i počinje nova vila koja je deo čitavog kompleksa koji se rađa u naselju Podina u blizini akva parka u Sokobanji. Do samog kompleksa biće uređen novi put kojim će se brzo i lako stizati, od samog centra banje do apartmanskog naselja.

Raspored u apartmanima Vile Devica pogledajte na sajtu kompanije GREEN HILL.

Sokobanja poslednjih decenija obara rekorde posećenosti i zahvaljujući dobroj ponudi jeste omiljena ne samo žiteljima južnijih krajeva već turistima iz čitavog regiona, a sve češće su viđeni i gosti sa dalekih meridijana.

Potražnja stanova i apartmana koji se nalaze u ovoj posećenoj banji, da li za kupovinu ili izdavanje iz dana u dan je sve veća, a kada birate za sebe i Vama najmilije odlučite se za najbolje a to je svakako GREEN HILL SOKOBANJA.

Direktna prodaja koju nudi kompanija GREEN HILL je najbolja opcija, proverite i zašto!

GREEN HILL Sokobanja je kompleks sa pet objekata koji se grade fazno, sa 107 stambenih jedinica, a dobili su imena po planinama oko banje: Rtanj, Devica, Slemen, Ozren i Bukovik. 

GREEN HILL Sokobanja 

Temperatura i čistoća vazduha u Sokobanji su najznačajniji klimatski elementi za razvoj turizma u ovoj banji, a ima i veliki značaj za zdravlje ljudi koji često biraju upravo ovu banju kada su u pitanju bolesti pluća i disajnih organa. Sokobanja obiluje bogatim turističkim sadržajem koji je pogodan kako za mlade tako i za vremešne turiste. U ponudi su razne aktivacije, od lagane šetnje do ozbiljnih adrenalinskih sportova. U letnjim mesecima banja može da se pohvali brojnim kulturno zabavnim programom a na obnovljenoj letnjoj pozornici poslednjih godina gostovala su velika muzička imena ne samo iz Srbije. U okolini opštine nema zagađivača vazduha ni voda i to ovu banju čini jedinstvenom.
Od Beograda je udaljena 230 km, od Niša i niškog aerodroma samo 60 km.

GREEN HILL
+381 62 263 662
office@greenhill.co.rs 
FACEBOOK + INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com