Sport

Viktor najbolji na prvenstvu države za mlađe dečake

On je ostvario četiri pobede i sve iponom, što je veliki uspeh kažu iz ovog niškog kluba.

Viktor Milovanović, takmičar Džudo kluba Niš, bio je najbolji na prvenstvu države za mlađe dečake i devojčice u kategoriji do 34 kilograma na prvenstvu koje je upravo održano u Beogradu u SC „Šumice“.

Na državnom šampionatu u Beogradu borilo se 216 takmičara iz 59 kluba Srbije. Džudo klub Niš nastupio je sa tri takmičara.

Milovanović se ove godine prvi put takmiči u ovoj uzrastnoj kategoriji. Učenik je četvrtog razreda OŠ Vožd Karađorđe, a džudo trenira pet godina.

Foto: Niške Vesti/Džudo klub Niš

Pre samo nedelju dana ovoj niški klub je učestvovao na Međunarodnom turniru „Struga open“ u Makedoniji. Od devet takmičara, sedam se vratilo sa medaljama.

Viktor je i tamo osvojio zlato, kao i Damjan Stojanovic, Andrej Kaličanin i Nikola Cakić, srebro Lana Kaličanin i Luka Mihajlović dok je bronzu osvojio Dušan Janković. Od trinaest zemalja učesnica niški klub je osvojio pehar za najbolju ekipu starijih poletaraca.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com