DruštvoEkonomija

VidiSrbiju.rs – Na Uskrs počeo sa radom

VidiSrbiju.rs je nacionalni turističko-informativni portal  koji danas počinje sa radom.

Nikada ranije nije nam bilo potrebno kao danas, da čitamo nešto drugačije teme od bombastičnih brojki koje nam govore o pandemiji koronavirusa. Baš danas potreban nam je drugačiji sadržaj. Bez medicinskih izveštaja, bez loših prognoza i bez političara, baš takve tekstove i prelepe slike naše domovine pratićete na portalu VidiSrbiju.rs.

U godini kada turizam trpi prejak udarac, pokrenut je portal koji će ojačati  baš tu granu privrede. Kao nikada pre, radije ćemo obilaziti naše planine i banje.

„Nakon pandemije koronavirusa malo ko će se odlučiti da putuje daleko u neke nepoznate krajeve. Većina nas ostaće u Srbiji jer nam je tu najudobnije, lekari kažu i najsigurnije. Život će se polako vraćati u normalu, a ono u šta smo sigurni je da će se naši turisti u najvećoj meri vratiti našim turističkim biserima“, kaže glavni i odgovorni urednik Vidi Srbiju Maja Vodeničarski.

Brojni planinari i ljubitelji prirode, veliki su prijatelji portala Vidi Srbiju, to nam omogućava da sa njima ispenjemo najviše vrhove naše domovine, prošetamo sokacima zabačenih sela i vidimo Srbiju iz nekog drugog ugla a to svakako nije pogled sa gradskih višespratnica.

…Nastavak vesti na portalu VidiSrbiju.rs…

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com