Foto Video ubod

VIDEO VEST: Kombi VOŽNJOM KROZ PARK poziva u cirkus

Cirkus je u gradu! To deca iz parka u Čairu znaju napamet jer ih uznemirava nekoliko puta dnevno ne samo “vrištanje” sa zvučnika već i bahata vožnja velikog belog kombija koji ima zadatak da najavi predstave pod šatrom.

Oni koji se reklamiraju znaju osnovno pravilo – da se treba približiti korisnicima, “cirkuzanti” su tu parolu shvatili najozbiljnije. Upališ kombi, staviš što jače zvučnike i “pravo” u masu – pa da vidimo ko neće da dođe na predstavu…

Interesantno je da Komunalna policija u gradu vreba iza svakog ugla, uglavnom i najčešće upozoravajući bakice sa pijace Boško Buha da ne treba da prodaju cveće i domaća jaja na trotoaru (Što je po zakonu, jel da? To je onda u redu!) ali kada je reč o vožnji kroz park, tu baš i “nismo sigurni” da su odreagovali, jer se ova vožnja belog kombija ponavljala danas u nekoliko navrata.

Da li ovaj kombi ima dozvolu da vozi KROZ PARK i KO MOŽE da vozi kroz dečiji park, objasniće nadležne službe… nadamo se. Do tada zabavljaj se narode, nek je hleba i igaraaaa… pa ko preživi! Pričaće…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com