Sport

(VIDEO) Treća pobeda u nizu za mir u Naisi

ŽRK Naisa-SPD Radnički 25-23 (15-15)

Na krilima golmanke Katarine Ivanović, ekipa Naise uspela je da slomi otpor tima iz Kragujevca i slavi sa 25-23 (15-15), piše Sport juga.

Utakmica u sali OŠ „Mika Antić“ u Nišu bila je prilično izjednačena sve do polovine drugog dela susreta.  Golovima Branke Stojanović i Linee Čočaj, Naisa u 45.minutu  dolazi do 4 gola prednosti, 23-19. U tim trenucima sjajna je bila Katarina Ivanović na golu i u kratkom vremenskom intervalu zabeležila nekoliko fantastičnih odbrana i utakmica je bila prelomljena.

Na kraju, Naisa je slavila sa 25-23. Pored golmanke, u timu Naise istakle su se Olivera Nikolić i Jelena Knežević sa po 7 golova, Linea Čočaj 4, a Branka Stojanović 3 gola.

Utakmica je odigrana u duhu fer pleja, a ljubitelji rukometa u Nišu su mogli da vide pravi prvenstveni meč sa dosta žara. Prve utiske nakon utakmice izneli su treneri dve ekipe Slavko Krnjajac i Aleksandar Radosavljević, kao i igračice Katarina Ivanović i Valentina Božinović.

Naisa je ovom pobedom načinila veliki korak ka gornjem delu tabele, ali prave provere tek predstoje. U Narednom, 14.kolu Naisa gostuje ekipi Jagodine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com