Promo

(VIDEO) TRAMBOLINA PARK: Organizujte nezaboravnu zabavu za mališane

Deca ovde "polude" od SREĆE

Jedinstveni TRAMBOLINA PARK otvoren je nedavno u Nišu u Tržnom centru Roda. Za veoma kratko vreme postao je vrlo popularan među mališanima ali i onim nešto strarijim Nišlijama.

U ovom sve posećenijem park-centru nalazi se kafić, igraonica “DŽUNGLA” i najveća trambolina u gradu i to ne jedna već više, baš za sve one koji bi da se oprobaju u skakanju.

Najveća igraonica u gradu donosi najviše radosti najmlađima a roditeljima nešto vremena da na miru popuju kafu i predahnu od svakodnevnih obaveza.

Za mame i tate, sastavni deo parka je kafić gde mogu da se okrepe, i sačekaju svoju decu dok se zabavljaju na najčarobijem mestu u gradu.

Ono što roditelji treba da znaju jeste da su sve sprave bezbedne i proverene za upotrebu. Jasno su obeležene i obezbeđene za rukovanje sa decom.

Ovaj park koji ima i igraonicu i tramboline zove se jednostavno – SREĆA i baš to i donosi!

Ovde su srećna deca aili i roditelji koji ovde uspeju da odmore makar dok traje rođendan ili neka proslava. A onda se srećni opet sutradan vrate.

U ovom parku-igraonici možete da organizujete dečiji rođendan, neku porslavu a cene za zakup i uslugu su veoma simpatične.

Organizujte nezaboravnu zabavu za mališane i zakažite odmah svoj termin!

Najveća igraonica u Nišu – RODA CENTAR
🕙 Svakog dana od 10 do 22h
☎️ 064/125-64-44

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com