Sport

(VIDEO) Rukometašice Naise pobedom “otvorile” nastavak šampionata

11. kolo Superlige, Naisa-Vojvodina 32-26

Rukometašice Naise pobedom su otvorile nastavak šampionata, pošto su u sali OŠ „Miroslav Antić“ bile bolje od ekipe Vojvodine i slavile sa 32-26(18-15).

Ova utakmica bila je od izuzetne važnosti za Naisu, pa bi, najpre u tome, trebalo tražiti razloge za nešto slabiji početak, piše Sport juga.

Imale su gošće i po 2 gola prednosti, ali je nekako sredinom prvog dela sve došlo na svoje.

Naisa preuzima vođstvo i prvi deo susreta rešava sa 3 gola prednosti. Za isto toliko Naisa je bila bolja i u drugom delu, tako da domaći tim rutinski dobija utakmicu sa 32-26.

Najefikasnije u niškom taboru bile su Jelena Knežević sa 8 i Olivera Nikolić sa 7 golova, dok je kod gošći Milica Aćimović postigla 6 golova.

U narednom kolu Naisa gostuje ekipi Mladosti iz Nove Pazove i nakon te utakmice biće jasnije da li će se tim iz Niša boriti za gornji deo tabele.

O utakmici su nakon meča govorile Linea Čočaj i Lana Mijailović, kao i treneri dve ekipe Slavko Krnjajac i Igor Nikolić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com