Društvo

(VIDEO) Polarni Fazani: Bobanu hvala za podršku. „Krunu“ ne mogu ni da mu dohvate, a kamoli skinu

Ove godine niška grupa slavi tri decenije postojanja, najavljuju i novi sing

Iz Niša smo, volimo Niš. Sa prethodnim singlom, “Misliš iz Niš?” smo to i pokazali, kažu članovi grupe Polarni Fazani. Oni su “stali” u odbranu Bobana Zdravkovića, kojeg poslednjih dana napadaju mnogi, dog ga prave Nišlije vole još više.

“Ovog puta, neposredno pred izlazak našeg novog singla “Kruna”, svedoci smo neverovatnog ismevanja južnjačkog duha i to, što je najtužnije, od strane samih Nišlija, kažu glanovi ove popularne niške grupe.

Pesma je omaž niškom duhu, meraku i karakterističnom pristupu muzici, umetnosti i životu.

U pesmi gostuje Boban Zdravković, koji je, na radost nas, članova benda i naših fanova, pristao da bez ikakvih uslova učestvuje u stvaranju, pripremi i snimanju pesme.

“Time nam je Boban učinio čast – radi se o muzičaru, pevaču i autoru koji četrdeset godina opstaje na sceni, bez ijedne mrlje u karijeri, nepriličnog gesta ili ružnih priča, danas jednako kao i u težim vremenima od onih u kojima živimo”, ističu ove ponosne Nišlije.

„Polarni fazani“ su kao punk hard core bend sa trideset godina rada iza sebe našli zajedničku tačku sa Bobanom i njegovim pristupom muzici, životu i poštovanju grada iz koga potičemo.

“Njegov entuzijazam, posvećenost i razumevanje nas koji dolazimo iz različitog muzičkog miljea, zaslužili su zahvalnost celog benda: ovom prilikom tu zahvalnost javno iskazujemo. U vremenu u kome živimo, pokušaj da se neko sa Bobanovom biografijom, korišćenjem pijačarske terminologije, jeftinih doskočica i prostačkih uvreda svede na šalu i post-novogodišnju doskočicu, smatramo neprikladnim i neprimerenim. Sve će se to jednom zvati lani. Bobanu još jednom hvala za profesionalnu saradnju, ljudsku i umetničku podršku koju nam je dao i daje. „Krunu“ ne mogu ni da mu dohvate, a kamoli da je skinu”, istakli su članovi ovog niškog benda.

Dok čekamo novi singl sa Bobanom Zdravkovićem, gledamo spot urađen pre sedam meseci.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com