Kultura

(VIDEO) Niški sastav Monah snimio live session u Šapatu

U saradnji sa bendom Monah iz Niša, Šapat je zabeležio nesvakidašnju izvedbu njihovih pesama u svom studiju, omogućavajući publici da uživa u autentičnom progresivnom rok zvuku karakterističnom za ovaj bend. Ova saradnja naglašava posvećenost Šapata podršci mladim talentima i raznovrsnosti muzičke scene.

,,Niška scena postaje sve jača iz dana u dan. Imamo puno prijava za saradnju iz tog grada i drago nam je što se tamo dešavaju i neke lepe stvari, formiraju novi sastavi, stvaraju dobre pesme,“ poručuju iz Šapata.

Još dodaju: ,,Monah se našao na listi bendova koje smo ugostili prvenstveno zbog svoje predanosti, kao i svom pristupu muzici kao potencijalnoj karijeri. Mnogi bendovi bi da se profesionalno bave muzikom ali retki su oni koji odluče da ,,zagrizu“ i uhvate se u koštac sa realnošću u kojoj živimo.“

Ceo nastup benda, intervju, ,,Tvoj zvuk“ i ,,Tvoj stih“ možete pogledati na YouTube kanalu Šapat.

,,Pre svega mnogo nam je drago da ovakva platforma postoji kod nas. Ovakva priča veoma znači svim autorima koji se bave ozbiljnom muzikom a koja je danas, nažalost, medijski slabo podržana. Cela ekipa nas je najtoplije ugostila, odradila posao na veoma profesionalan način i proveli smo predivno vreme sa njima. Presrećni smo što smo postali deo ove priče i nadamo se da će nastaviti još dugo sa radom,“ poručuje Lazar Jovanović, gitarista benda.

Ako ste u prilici da podržite rad Šapata, to možete uraditi OVDE kupovinom virtuelne “kafe“ u vrednosti od 1, 3 li 5 eura.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com