Zabava

(VIDEO) “Kruna” ugledala svetlost dana: “Polarni fazani” i Boban Zdravković izbacili pesmu

Niški punk hard core bend "Polarni fazani" i Boban Zdravković obradovali su Nišlije novom pesmom "Kruna". Ove godine niška grupa slavi tri decenije postojanja.

Pesma “Kruna”, Pank & Merak Južne pruge, omaž niškom duhu, meraku i karakterističnom pristupu muzici, umetnosti i životu ugledala je svetlost dana.

Pre dve nedelje Niške Vesti su pisale o tome da ovaj niški pank bend snima pesmu i spot sa legendarnim folkerom, ali je sam izlazak spota opet izazvao veliku pažnju.

“Čast nam je što smo ovu pesmu uradili sa Boban Zdravkovic, neverovatna pozitivna energija je pratila snimanje pesme i snimanje ovog videa. Hvala Žiki Promaji, koji nas je povezao sa Bobanom, Krasi Matchbox, bez čijeg magičnog dodira ova pesma ne bi ovako zvučala, Neši Ansambl GROŠ, koji je maestralno odsvirao buzuki, Andriji (Gostionica na basamaci), koji nam je nesebično ustupio svoju kafanu za snimanje spota, Marči Heretik Media, koji nam je ustupio svoj prostor za probe, za snimanje kadrova za spot i Igoru, na preciznom objektivu njegove kamere”, kažu glanovi ove popularne niške grupe.

„Polarni fazani“ su kao punk hard core bend sa trideset godina rada iza sebe našli su zajedničku tačku sa Bobanom i njegovim pristupom muzici, životu i poštovanju grada iz koga potičemo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com