Društvo

(VIDEO) Gradska opština Crveni Krst i Kolo srpskih sestara pomažu ugrožene meštane

Gradska opština Crveni Krst i Kolo srpskih sestara organizovali su danas obilazak tri ugrožene porodice sa teritorije ove opštine i uručili im pomoć u stvarima, hemijskoj robi a najmlađi članovi tih porodica dobili su paketiće.

“Prvo smo došli do porodice Bojković, koja ima sedmoro dece. Na našoj teritoriji imamo 300 porodica sa tri i više deteta, koje finansijski pomažemo, pomažemo 200 porodica samohranih roditelja a pomažemo roditelje i jednokratno za ono zašta im je u trenutku potrebno, a to su uglavnom lekovi ili ogrev”, rekao je prilikom podele Miroslav Milutinović, predsednik Gradske opštine Crveni Krst.

Do Božića niško Kolo srpskih sestara daruje porodice slabijeg imovnog stanja.

“Ovo je mesec darivanja i mi ovu priliku koristimo da darujemo decu najviše. Ima u našim darovima puno toga što je jednoj porodici potrebno. Tu je pored stvari i hemijska roba a za one najmlađe paketići”, rekla je Mirjana Mladenović, sekretar Kola srpskih sestara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com