Promo

Vi idite na odmor – Vaš biznis ne! Letnja kampanja Niških Vesti za mala i srednja preduzeća

Letnji meseci su već tu, a Vama je potrebna upravo letnja reklamna kampanja za Vaš biznis. Niške Vesti malim privrednicima nude jedinstveni letnji paket kroz koji možete da ispromovišete svoje proizvode.

Prema aktuelnoj statistici poslednjih godina najviše se informacija i vesti čita i prati online. Zato je veoma bitno da to što radite i prezentujete na netu, gde je sva publika.

“Stranice Niških Vesti prema Google analitici mesečno u proseku otvori  preko 450.000 ljudi. Ukupno se pročita preko milion i po stranica. Dnevno portal NiskeVesti.rs beleži i do 60.000 poseta”, podaci su kojima naš medij može da se pohvali.

U Srbiji je procenat domaćinstava sa pristupom internetu za pet godina povećan sa 64 na 81 odsto.

Poslednje dve godine pokazale su nam koliko su digitni mediji moćni, koliko su brzi i kakve rezultate umeju da naprave. Možete da imate najbolji proizvod ili najbolju uslugu, sve će to biti “nevidljivo” ako vas nema u algoritmima na Facebook-u, tagovima na Instagramu i možda najvažnije na prvoj stranici Google pretrage.

Život se odavno preselio na internet ma koliko se to nama sviđalo ili ne, to je jednostavno trend. Ako želite dobre poslovne rezultate morate da budete tamo gde je publika, zar ne?

Nekada su se digitalni mediji vezivali za mlađu populaciju, što više nije slučaj. Danas i vremešna gospoda itekako uživaju u blagodetima “brzih informacija” sa prodajom proizvoda i usluga to je još transparentnije.

Obična reklama ili nešto drugačiji tekst koji predstavlja kompaniju danas je prosto obavezan ako želite da vas primete, vide, saznaju o vašem poslovanju. Takve tekstove rade novinari ili agencije sve po vašoj zamisli.

Online mediji imaju znatno veću čitanost nego ranijih godina. Samo prošle godine čitanost je bila veća od 50% nego pre pandemije. Danas se brzo živi i niko nema vremena da gleda emisiju od 3-4 sata, gledaju se segmenti, teme koje nas interesuju…nikako sve – to je jednostavno previše vremena ako na vratu imate još gomilu obaveza. Zato su digitani mediji najkorisniji, ponude vam baš ono što želite. Sve se to lako pronalazi pretragom a dobrom SEO optimizacijom baš Vaša informacija dolazi do korisnika, ističu marketing stručnjaci.

Nijedna reklama koja traje dan-dva neće dati dobre rezulate, ma koliko bila skupa. Klijentima se preporučuje da u skladu sa ponudom isplaniraju kampanje koje imaju kontinuitet – jer stalnim prikazivanjem banera, logoa i ponude mogu da se očekuju i vidljivi rezultati. Jedino što je potrebno je osmisliti jedinstvenu ponudu koja će se izdvojiti iz mase sličnih, nakon toga brojke rade za vas.

Rad sa portalima je vrlo transparentan, u svakom trenutku imate uvid u to koliko je ljudi pročitalo PR tekst, broj korisnika kojima se prikazao baner, koliko njih je imalo priliku da otvori vest koju ste podelili na društvenim mrežama. Tag partnera tokom kampanje daje uvid u to šta se radi za njega. Na nekim drugim medijima to nije slučaj. Povezivanjem sajta klijenta sa sajtom koji ima dnevna otvaranja i do 60.000 puta, bolje pozicionira sajt onog ko se reklamira.

Doba Korone postavilo je nove standarde, mnoge firme promenile su trenutno zenit poslovanja kao i način kako da usluge i ponudu približe mušterijama. Iskoristite ovo vreme da uz našu pomoć osmislite Vašu reklamnu kampanju baš sada, kako bi što spremniji nastavili poslovanje.

Za više informacija o letnjoj promo akciji kontaktirajte marketing službu Niških Vesti:
marketing@CityGrupa.rs
Prvomajska 2 lokal 1
018/4514911 (od 8:00 do 16:00 sati radnim danima)

Niške Vesti kao najčitaniji medij u Nišu može da se pohvali statistikom koja to dokazuje.  

FACEBOOK + INSTAGRAM +TW

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com