Društvo

Veštačka trava za mali fudbal u Brzom Brodu

Gradska opština Medijana pokazuje permanentnu brigu o svim svojim delovima, pa je na dotrajalom terenu za mali fudbal u Brzom Brodu nedavno postavljena i veštačka trava. Sa građanima koji su tražili njegovo obnavljanje teren je obišao predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

„Nastavljamo da unapređujemo kvalitet života građana u Brzom Brodu, na zahtev građana i našu inicijativu. Deca na ovom terenu i njihovi osmesi najbolje govore o tome da radimo za njihovu dobrobit,“ rekao je predsednik najveće niške opštine Nebojša Kocić i dodao: „Mislim da je saradnja sa građanima Brzog Broda primer građanske inicijative na delu i mi u opštini smo stvarno ponosni na tu saradnju.“

„Obnovili smo sportski teren za mali fudbal na zahtev grupe građana ovog niškog naselja, na terenu koji je bio presvučen asfaltom i koji je već bio prilično dotrajao. Postavljena je veštačka trava, što celom parku daje poseban izgled i kvalitet“, dodao je Kocić.

Teren je sastavni deo nedavno oformljenog Parka prijateljstva, a obnavljanje igrališta deo komunalnog opremanja Brzog Broda.

U planu je postavljanje je još jednog letnjikovca, pešačke staze i prskalica za navodnjavanje, kao i savremenog terena za basket.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close