Hronika

Virijević: “Netačne tvrdnje da sam naredio “da se policija povuče u zgradu”

Načelnik Policijske uprave Niš Slaviše Virijević oglasio se danas povodom informacija da je naredio povlačenje policije. On je istakao da su te tvrdnje apsolutno netačne.

 

„Povodom sinoćnog događaja, prilikom okupljanja ispred zgrade Policijske uprave u Nišu, kao i objava na društvenim mrežama da sam navodno naredio „da se policija povuče u zgradu“ obaveštavam Vas da su te tvrdnje apsolutno netačne i da su policijski službenici postupali u skladu sa zakonskim ovlašćenjima. Nije bilo razloga za intervenciju, s obzirom na to da bezbednost građana i policijskih službenika nije bila ugrožena”, kazao je Virijević.

Uniformisani pripadnici Policijske uprave u Nišu su postupali po ranije predviđenom planu, rekao je Verijević i objasnio da su ispred zgrade Policijske uprave u Nišu  stigli po povratku sa zadatka. Nakon kraćeg zadržavanja i procene da nema potrebe da intervenišu, oni su ušli u zgradu”, istakao je on.

“Napominjem da će, ukoliko dođe do narušavanja javnog reda i mira i ugrožavanja bezbednosti građana i imovine, policija reagovati  u skladu sa zakonskim ovlašćenjima“, kazao je načelnik niške policije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Kako da ne. Zašto je potrebna email adresa za komentar. Jel ste uslovljeni i imate problem sa zaštitom informacija?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com