Društvo

Venera je među tri najlepše devojke sveta! Kolom usred Indije osvojila publiku i žiri (VIDEO)

Bravo za nas, bravo za još jednu uspešnu promociju Srbije na izboru Miss Glam World

Jos jedan veliki uspeh za srpske predstavnice lepote u svetu. Naša takmičarka Venera Stanisavljević plasirala se u sam vrh prestižnog takmičenja – izbor Miss Glam World.

O ovoj divnoj devojci pisale su Niške Vesti još još avgusta lane kada se plasirala u top pet na međunarodnom izboru lepote koji je održan u Nju Delhiju. Venera je bila jedina devojka sa juga i jugoistoka Srbije koja je uspela da se plasira u finale za Miss Srbije u organizaciji Miss Yu companije. Ovo takmičenje bilo je izazov za preko 700 devojaka koliko se prijavilo na kasting prošle godine.

Venera se pre dva dana plasirsla u grand finale Miss Glam World koji je održan u Indiji, a sa osvojenim trećim mestom i titulom koja je pokazala njen karakter, personsliti, elokventnost, talenat i komunikativnost, ističu iz kompanije Miss Serbia.

“Nije ni čudo ova uspešna lepotica dolazi iz Niša i južnjačka energija se prepoznala i u dalekoj Indiji. Od srca cestitke našoj Veneri , timu koji je sa njom radio, organizatorima , Hotelu Hammeum Prokuplje, njenoj porodici dizajneru Mirku Pucijašević i modnom fotografu Dejanu Milićeviću na sjajnim fotografijama”, piše na zvaničnoj objavi ove kompanije.

Na predstavljaju je Venera na bini odigrala i kolo što je posebno oduševilo publiku a žiri nije ostao ravnodušan.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com