Društvo

Velki uspeh: Plesni klub Fenix osvojio čak 37 medalja (FOTO)

Na Međunarodnom plesnom takmičenju “Serbian International Dance festival”, održanom 12. juna u Jagodini uz učešće  preko 1500 plesača, Plesni klub Fenix osvojio je 37 medalja. Nišlije su medalje osvojile u različitim kategorijama (C,B,A) i disciplinama (Disco Dance, Hip Hop, Street Dance Show), kaže za Niške Vesti direktorka Fenix-a Snežana Pajić.
Na ovom međunarodnom takmičenju niški Plesni klub Fenix bio je najbrojnija ekipa, u Jagodini se takmičilo  njihovih dve stotine plesača, a i uspeh nije izostao. Osvojili su ukupno 26 zlatnih, 7 vicešampionskih i 4 bronzane medalje.

Plesni klub Fenix je takođe i član plesnog saveza “Srpski čirliding i čirdens savez” gde je u samom vrhu što se tiče rezultata.
“Naš par u kategoriji Cheer Hip Hop odrasli Anđela Šakota i Jana Maljković, kao i naša formacija FENIX TEAM , učešćem na Evropskoj Cheer Ligi obezbedili su plasman za odlazak na Evropsko prvenstvo ” ICU EUROPEAN CHEERLEADING CHAMPIONSHIPS ATHENS – GREECE, koje će se trajati od 1-3 jula u Atini”, najavila je direktorka kluba Snežana Pajić.
Po njenim rečima srpski čirliding i čirdens savez na čelu sa predsednicom Draganom Ilić obezbedili su finansijska sredstva za odlazak na Evropsko prvenstvo za njihov duo Anđelu i Janu, tako da će imati priliku da predstavljaju i  naš grad i našu državu.
Čestitke za medalje i srećno u Atini.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com