Promo

VELIKO USKRŠNJE SNIŽENJE! Moderan i dugotrajan nameštaj – ĐORĐEVIĆ M-STIL

Odličan kvalitet, pristupačne cene!

Obezbedite kvalitetan nameštaj za ovu, ali i narednih deset sezona po sniženim cenama.

 “Za sve porudžbine do 2. maja, odobravamo popust od 10%. Za pojedine komade nameštaja možete uštedeti i do 4500 dinara”, kažu u salonu Đorđević M-Stil.

Sve narudžbine primaju se telefonom 069/68 27 72 ili u salonu, Srpskih vladara br. 68 u Beloj Palanci, gde  možete pogledati nameštaj ovog domaćeg proizvođača.

Proizvodnja nameštaja ĐORĐEVIĆ M – STIL iz Bele Palanke godinama proizvodi vrhunski nameštaj po odličnim cenama. Zbog kvaliteta izrade i veoma pristupačnih cena ovaj nameštaj veoma je tražen u čitavom regionu.

ĐORĐEVIĆ M – STIL je spoj modernog, izdržljivog i posebno dizajniranog materijala koji možete da izaberete po veoma pristupačnim cenama. Odlikuju ga trajnost, mogućnost oblikovanja po meri i želji kupaca kao i upotreba ekološki prihvatljivih materijala koji se lako održavaju i imaju široku primenu.

Đorđević M – Stil

Ova proizvodnja nalazi se u Beloj Palanci i počela je kao malo porodično preduzeće, tokom pet godina uspešnog poslovanja postala je poznata čitavom regionu po kvalitetu svojih proizvoda.

“Izrađujemo nameštaj po želji kupaca. Osim veličine, oblika i izgleda gde sugerišemo na najbolja rešenja za dati prostor, nameštaj se pravi i prema funkcionalnosti uz adekvatan odabir materijala od kojeg se izrađuje, gde se uzima u obzir postojanost i čvrstina materijala, kao i njegova primena”, kaže Milan Đorđević, direktor proizvodnje.

Bogata paleta proizvoda daje vam mogućnost da izabarete za sebe najbolje, gde će vaše dnevne, spavaće i dečije sobe dobiti baš onakav izgled kakv ste zamislili uz veliku udobnost i sigurnost kojom odišu proizvodi ĐORĐEVIĆ M – STIL. Veliki izbor mehanizama koji se ugrađuju, su proizvodi najboljih evropskih proizvođača.

Đorđević M – Stil

Nišlije već odlično poznaju kvalitet izrade ĐORĐEVIĆ M – STIL i rado mu se vraćaju. Isporuke nameštaja za Niš su skoro svakodnevne, kaže direktor proizvodnje.

“Drago mi je kada nam se mušterije vraćaju i kupuju za svoju decu i dovode prijatelje. To je znak da smo dobro uradili posao, a mi se svakodnevno trudimo da nam kvalitet izrade i materijala bude vrhunski”, rekao je Đorđević.

Đorđević M – Stil

Ugaone garniture, ležajevi i ležajevi na razvlačenje sa žičanim jezgrima po želji kupaca, isporuka i montaža kreveta na teritoriji Niša  je gratis.

ĐORĐEVIĆ M – STIL
Srpskih vladara 68, Bela Palanka
069/68 27 72
INSTAGRAM
FACEBOOK

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com