Kultura

Veliko interesovanje za film “To je Toma”. I druga premijera u Nišu napunila bioskop

U prepunoj sali bioskopa Cine Grand, sinoć je drugi put imao bioskopsku premijeru film “To je Toma” City Produkcije i Centra za kulturu iz Aleksinca.

Dokumentarac sadrži svedočanstva prijatelja i saradnika Tome Zdravkovića, a upravo su ona ta koja daju bogatstvo jednom dokumentarnom filmu.

“Puno nam je srce, kada vidimo da smo uradili jedan zaista fenomenalan film o Tomi Zdravkoviću, prava istina o njemu je u ovom dokumentarnom filmu. Veliko hvala Centru za kulturu u Aleksincu i Milošu Paoviću koji je dao ideju za ovaj film. Ovo je naše deveto ostvarenje. Idemo dalje, snimamo nove filmove koji će vas nadam se zainteresovati kao ovaj”, kazao je Paunović.

To je Toma premijerno je prikazan u Aleksincu 20. novembra prošle godine, na dan Tominog rođenja, a povodom 30 godina od smrti. U Beogradu je premijerno prikazan na festivalu muzičkog filma DokNRitam, dok ga je u Nišu publika prvi put videla na 57. Filmskim susretima i Festivalu dokumentarnog filma „City Fest“. Film će 30. oktobra premijerno biti prikazan na Zlatiboru, ali i u drugim gradovima Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Naravno da je veliko interesovanje! Konacno nesto sto postaje deo kultne scene a da ne omalovazava ljude sa juga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com