Društvo

Veliko anketiranje mladih o potrebama i problemima u Nišu

Kancelarija za mlade Grada Niša u saradnji sa RRA Jug, a uz podršku U-report platforme organizuje veliko ispitivanje mladih o njihovim potrebama i problemima. U planu je da se istraživanje koristi i u procesu izrade Strategije za mlade Grada Niša za period 2021. – 2026. godine i Akcionog plana za njeno sprovođenje, navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Mladi mogu popunjavati ankete iz šest oblasti: obrazovanje i zapošljavanje mladih, socijalna inkluzija i zdravlje mladih, bezbednost mladih i budućnost nakon kovida, kultura mladih, mobilnost i informisanje, slobodno vreme, aktivno učešće mladih u društvu, volonterski rad.

“Ono što je važno istaći jeste to da se sve ankete popunjavaju onlajn, a svi oni koji ne poseduju pametne telefone, ankete će moći da popune na brojnim dešavanjima, koji će uskoro biti organizovani”, dodaju.

Sve što je potrebno da mladi ljudi urade jeste da kliknu na jedan od sledeća dva linka:

  • https://bit.ly/ursrbijanakon čega se automatski otvara VIBER javni nalog U-Reporta. Naredni korak je da u okviru Viber chat-a pošalju reč “ANKETA” i to je sve!

Ili

  • http://m.me/ureportsrbija, nakon čega se automatski otvara FACEBOOK MESSENGER (automatski se započinje proces registracije!)

Poručuju da je proces vrlo jednostavan, putem jednog od gore navedenih linkova mladi se registruju na U-report platformu i u narednih 6 dana od njihove registracije automatski dobijaju po jednu anketu. Ankete su anonimne.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com