Ako vam plejer ne radi kliknite ovde...

DruštvoLica Niša

Veliki svetleći paket postavljen u Obrenovićevoj. Bliže se praznici

Postavljanje novogodišnje dekoracije u Nišu privodi se kraju, a danas je u Obrenovićevoj ulici postavljen i veliki paket, koji već nekoliko godina mami poglede prolaznika, ali i ljubitelja fotografija i selfija.

Ove godine nije bilo nabavke novih ukrasa, zbog, kako su ranije rekli u JKP „Parking servis“ trenutne epidemiološke situacije, ali to ne sprečava da Niš ponovo zablista i da građani makar malo pobegnu od surove stvarnosti.

Zvezdano nebo će i ove godine ulepšati deo grada kod Kazandžijskog sokačeta, a vilin konjic na Trgu kralja Milana.

Bez dočeka na centralnom gradskom trgu

Za doček Nove godine, i nekoliko dana uoči i nakon dočeka, u Nišu neće biti večernjih koncerata ali će tokom dana biti organizovane manifestacije na centralnom gradskom trgu i na više različitih lokacija u gradu.

Gradska većnica Adriana Anastasov je ranije je najavila da će događaje realizovati grad Niš, Turistička organizacija Niš (TON), gradske ustanove kulture i društveno odgovorna preduzeća, tako da iz budžeta za te događaje neće biti izdvajana dodatna sredstva.

„Turistička organizacija Niš organizovaće različite događaje od 27. do 31. decembra, a nakon toga će organizaciju preuzeti grad. TON će narednih dana predstaviti celokupan program događaja“, izjavila je Anastasov.

Anastasov je dodala da će sve manifestacije biti organizovane uz poštovanje mera za suzbijanje epidemije koronavirusa.

Foto: M.V.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Jedan komnetar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close