Društvo

VELIKI SLET MALIH PČELICA. Izmena režima saobraćaja zbog manifestacije “Plesom do znanja”

Saobraćaj će u petak 2. juna biti obustavljen na prilazu i saobraćajnicama oko SC “Čair”, zbog tradicionalne manifestacije “Plesom do znanja i zdravlja” koju organizuje JPU “Pčelica”.

Prema navodima iz Parking servisa saobraćaj se obustavlja na osnovu Rešenja o privremenoj izmeni režima saobraćaja koje je izdala Gradska uprava za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove grada Niša.

“Biće potpuno obustavljeno kretanje saobraćaja i parkiranje  u periodu od 08.00 do 13.00 časova”, saopštio je Parking servis.

Da podsetimo, manifestacija ,,Plesom do znanja i zdravlja” održaće se 2. juna sa početkom u 10 časova na stadionu “Čair”. Savršen sklad, odličan pokret i smisao za ples i igru pokazaće oko 2700 mališana sa svojim vaspitačima. Deca i vaspitači su spremni, a koreografija uvežbana.

Ovim plesom, kroz dobro poznate dečije pesmice, predškolci će se, promovišući zdrave stilove života i svega pozitivnog što su naučili od vaspitača, simbolično oprostiti od vrtića.

I ove godine je po prvi put manifestacija uvrštena u program obeležavanja slave grada Niša Sveti car Konstantin i carica Jelena.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com