Društvo

Veliki slet malih Pčelica. Dođite da plešete i pevate sa najmlađima

I ove godine biće održana, sada već tradicionalna manifestacija “Plesom do znanja i zdravlja”. Mališani će plesati na stadionu “Čair”, 2. juna, sa početkom od 10 časova.

Savršen sklad, odličan pokret i smisao za ples i igru pokazaće oko 2700 mališana sa svojim vaspitačima. Deca i vaspitači su spremni, a koreografija uvežbana.

Ovim plesom, kroz dobro poznate dečije pesmice, predškolci će se, promovišući zdrave stilove života i svega pozitivnog što su naučili od vaspitača, simbolično oprostiti od vrtića.

Ove godine je po prvi put manifestacija uvrštena u program obeležavanja slave grada Niša Sveti car Konstantin i carica Jelena.

Zbog plesa mališana biće zatvoreni prilazi stadionu  za sva motorna vozila u periodu od 7h do 13h.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Ovo je jedna velika sramota! Deca ce na preko 30 stepeni biti u kapama umesto kao do sad u kacketima. Ova manifestacija se organizovala vikendom a sada radnim danom i za gradsku slavu sa kojom nema veze! Vrtici traze da se deca dovedu u Cair i ako bas ne moraju da se vrate u vrtic a dan ce biti naplacen sigurno. Jel razmisljao da li ce deca mozda biti gladna zedna? Kako roditelji da ih gledaju, da mole da izadju sa posla? Zasto nije u 14-15h ovo organizovano vec u 10 ujutru. Bogu plakati na sta se Nis i niska politika pretvorila

  2. Pootpuno se slazem , ovde jedna mama koja juri na pauzu …da pogled alset i da se vrati da radi polse toga .
    SMENITI RUKOVODTSVO PCELICE ODMAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Bilo je jako lepo prisustvovati ovakvoj manifestaciji. Previse je komentara bilo na temu organizacije cim smo saznali datum i vreme ali obican narod nista promenio nije…. greota je ovako nesto organizovati u toku radnog vremena ,dete je razocarano sto tata nije prisustvovao, ali kako……. vikend bi bio savrsen bilo bi mnogo mnogo vise ljudi. A kostimi, pozdravljam vaspitacice koje su dozvolile deci da skinu kape. Bilo je mozda na dva tri mesta i vala ako su. Ocekivala sam od svog deteta da skine kapu, cudi me da je izdrzalo sa njom.. za sledecu godinu nadam se da ce celnici imati malo vise sluha za narod cija su deca na terenu …kome moze biti draze nego li roditeljima da budu prisutni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com