Društvo

Veliki maskenbal “Pčelice” na Letnjoj pozornici

Više od 700 mališana koji pohađaju vrtiće Predškolske ustanove ” Pčelica” će se u 17 sati prodefilovati gradom. Defile počinje u vrtiću “Palčić” a zavrsava se u Tvrđavi u 18 sati, kada počinje i čuveni veliki dečiji maskenbal.

Ovu manifestaciju,  koja je jedna od najveselijih i najlepših u Nišu, svake godine proprati veliki broj roditelja, baka i deka, ali i sugrađana koji žele da vide šta su to ovi vredni i talentovani mališani pripremili.

Tema ovogodišnjeg maskenbala je “Vremeplov”, a maskirana deca ce prošetati ulicom Nade Tomić, Svetozara Markovića, zatim će Sinđelićevim trgom i Voždovom ulicom doći do Tvrđave.

Podsetimo, veliki maskenbal vrtića “Pčelice” postao je tradicija, svake godine je tema drugačija, a mališani nekolilo nedelja unazad, sa roditeljima i vaspitačima, pripremaju svoje maske i kostime. Manifestacij se održava u okviru “Dana Pčelice”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com