Zabava

Veliki koncert “Bjesova” u Nišu 4.juna, karte su u prodaji!

Jedan od najvećih srpskih rok sastava današnjice, kultni gornjomilanovački Bjesovi, nastupiće u Nišu u subotu, 4. juna 2022. godine u dvorištu Univerziteta (Banovina) sa početkom od 21 sat. Biće ovo njihov prvi koncert u gradu na Nišavi posle punih 6 godina, kada su nastupili u istom prostoru.

Svaki koncert Bjesovi sviraju u svom maniru – čvrsto i uverljivo, i atmosferu neretko dovode do usijanja uz ogromne erupcije emocija publike, koja opijena Marinkovićevom harizmom deluje kao da je u transu.

Ulaznice po promo ceni od 1000 rsd (do 20. maja) mogu se kupiti u Vintage Shop-u (Davidova 9), pivnici “Nemir” (Učitelj Tasina 17), na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn putem linka: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3601-bjesovi. Od 21. maja redovna, pretprodajna cena ulaznice biće 1200 rsd.

Sve ulaznice kupljene za koncert Bjesova koji je trebalo da bude održan u Banovini 2. oktobra prošle godine, ali je odložen zbog bolesti jednog člana benda, važiće za novi termin bez prepravke.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com