Promo

BOGAT IZBOR NOVIH STANOVA na traženim lokacijama u gradu (FOTO)

Milenović Gradnja čitavu deceniju uspešno se bavi projektovanjem i izgradnjom stambenih objekata u Nišu.

Kvalitetna gradnja u roku i zadovoljan kupac zvezde su vodilje ove uspešne porodične kompanije. U toku su brojni projekti izgradnje stambeno poslovnih objekata na potezu od Gornjomatejevačke ulice i oko Somborskog bulevara, a godinama unazad ova lokacija jedna je od najtraženijih u gradu.

Pri izgradnji svakog objekta stručni timovi Milenović Gradnje primenjuju nove materijale i inovacije u građevinarstvu, a kupci dobijaju kvalitetne stanove po pristupačnim cenama.

NOVI STANOVI KOD PALILULSKE RAMPE

MILENOVIĆ GRADNJA predstavlja Vam ekskluzivnu ponudu stanova kod Palilulske rampe, iznad crkve Svetog Nikole. Stanovi su strukture od 40 do 85 metara kvadratnih, izuzetnog kvaliteta, modernog dizajna i sa prelepim pogledom na grad.

Svi zainteresovani mogu se javiti menadžeru prodaje u kancelariji Milenović gradnje na telefone 018 428 6500 i 060 752 1480 gde mogu dobiti sve potrebne detaljne informacije.

NOVI STANOVI KOD PANTELEJSKE CRKVE

Milenović Gradnja nudi nove stanove na atraktivnoj lokaciji, samo 300m od Pantelejske crkve.

Rezervišite stan po najpovoljnijim uslovima i ostvarite posebne pogodnosti u pravo vreme, poručuju iz MILENOVIĆ GRADNJE
Svi zainteresovani mogu se javiti menadžeru prodaje u kancelariji Milenović gradnje na telefone 018 428 6500 i 060 752 1480 gde mogu dobiti sve potrebne detaljne informacije.

 

MILENOVIĆ GRADNJA
018 428 6500; 060 752 1480
Gornjomatejevačka 112 V
www.milenovic-gradnja.com
FACEBOOK

 

https://niskevesti.rs/specijalna-ponuda-novi-stanovi-na-atraktivnoj-lokaciji-foto/

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close