Društvo

Veliki humanitarni koncert. Da Janino srce nastavi da kuca

Veliki humanitarni koncert, od kojeg će novčana sredstva biti uplaćena za lečenje sedamnaestogodišnje Jane Petrović iz Niša, biće održan u restoranu Bolji život u Elektronskoj industriji 21. avgusta od 20 časova. Organizatori kažu da svi oni koji žele da doniraju novac mogu to da učine tada, ali i slanjem poruke 189 na 3800.

 

Jani je odmah po rođenju uspostavljena dijagnoza Tetralogija Fallot. Prva operacija je urađena sa nešto više od godinu dana, druga operacija urađena je 2011. godine zbog pogoršanja njenog zdravstvenog stanja. Hirurška intervencija je rađena u inostranstvu kada je tokom hospitalizacije nakon mesec dana urađena i operacija kritične subglostične stenoze traheje.

Između operacija su urađene i nekoliko katetarizacije, ali je Jani sada potrebna naša pomoć kako bi otišla na treću operaciju u inostranstvu.

Jana je borac, uvek nasmejana, ali njen osmeh skriva tugu i bol. Novčana sredstva su potrebna za operaciju koju je potrebno što pre odraditi u Turskoj, za putne troškove, smeštaj i dalje lečenje u zemlji i inostranstvu.

Jana nije baš najbolje, ali se trudi da to ne pokazuje.

“Podnosim jako teško, nekad mi dodje da odustanem od svega. Svakakve misli mi prolaze kroz glavu, ali se nedam i sve sam jača i jača. Plašim se da ne dodje do onoga što je najgore, da me više ne bude. Želim da završim sve ovo sa POBEDOM”, kazala je Jana.

Ona zna da nije sama, da ima predivne prijatelje i porodicu koji su uz nju i u dobru i u zlu. Zahvaljuje se svima do neba na pomoći.  Veruje da će uspeti.

“Duboko verujem da ću uspeti. Milion glasova u glavi mi govore suprotno, ali JEDAN GLAS može da bude glasniji od milion istih, to je MOJ GLAS. Vičem u svojoj glavi kako će sve ovo da se završi kako treba i da ću КONAČNO, POSLE MNOGO GODINA ŽIVETI NORMALAN I SREĆAN ŽIVOT”, istakla je Jana.

Uplata na dinarski račun:
160-6000001718039-27

Uplatom na devizni račun:
160-6000001718983-08

IBAN:
RS35160600000171898308

SWIFT:
DBDBRSBG

PayPal:
paypal.me/pokrenizivotsrb

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com