Sport

Velika želja i motiv Radničkog pred Crvenu zvezdu

Fudbaleri Radničkog gostovaće Crvenoj zvezdi u subotu, sa početkom od 18 sati. Ovaj meč je jedan od dva derbija 20. kola Jelen Superlige, a uloga favorita pripala je timu Miodraga Božovića.

Utakmica nosi veliki značaj za oba tima – pobeda će domaćinu osigurati vodeću poziciju na kraju jesenjeg dela takmičenja, dok bi izabranicima trenera Rastavca ona značila prekid serije od pet mečeva bez pobede.

Pozitivno po crveno – bele je i vraćanje Kange na teren posle mesec i po dana pauze, ali iz stručnog štaba naglašavaju da se i pored loših rezultata Radnički ne sme potceniti.

U klubu sa Čaira svesni su pada u igri, ali kažu da neće biti bez šanse u Beogradu, te da su motivisaniji kada igraju protiv jačih timova.

„Zvezda je uvek najveći izazov. Igramo sa prvoplasiranim timom na tabeli, a beležimo loše rezultate u poslednjim mečevima i sigurno je da, ako se tako gledaju stvari, naše šanse nisu velike. Ipak, želja i motiv su veliki, verujem da možemo mnogo bolje i potrudićemo se da se neporaženi vratimo iz Beograda. Oni imaju puno dobrih pojedinaca, a kako igraju kao tim pokazuje tabela. Igraju dosta „visoko“, ostavljaju prostor iza sebe i tu je možda neka naša šansa,“ rekao je oporavljeni vezista Nišlija, Saša Stojanović.

U prvoj utakmici ove sezone, Beograđani su slavili na Čairu sa 3:0, ali su u odnosu na taj meč oslabljeni odlaskom Kataija i neigranjem Vijere.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com