Sport

Velika podrška za Nišlije, Dragan Stojković bodri Radnički

Fudbaleri Radničkog iz Niša igraju večeras od 19 sati revanš utakmicu kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Gzire, a kako prenosi portal “Mozzart Sport”, utakmicu će sa tribina pratiti i selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi.

Stojković je i tokom svoje karijere, u sezoni 1983/84 nastupao sa Radničkim u Kupu UEFA kada su Nišlije eliminsale Sent Galen i Inter iz Bratislave, ali su u trećem kolu poraženi od Hajduka iz Splita. Poraz od Splićana je ujedno i jedini neuspeh Radničkog na “Čairu” na dosadašnjih 14 utakmica.

Stojković je nebrojeno puta isticao svoju vezanost za rodni grad, u kome je u proteklom periodu dobio i dva izuzetno značajna priznanja. Proglašen je za Sportsku ličnost godine 2021, u tradicionalnom izboru Sekcije sportskih novinara Niša, a potom je dobio i najviše priznanje Grada Niša, “11. januar”.

Radnički i Gzira posle 2:2 na Malti u prvom meču praktilno kreći ispočetka, a utakmica je na programu u četvrtak o 19 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com