Društvo

Velika jelka, Sneško Belić u porti crkve i dvorištima vrtića, po prvi put krase GO Pantelej

GO Pantelej po prvi put ove godine samostalno ukrašava za novogodišnje praznike svoju teritoriju. Skromno i u skadu sa mogućnostima, kako kažu, tek da građani i ovog dela grada osete atmosferu najradosnijeg praznika, koji se nažalost ove godine obeležava u drugačijim uslovima.

Zahvaljujući dobroj saradnji sa privrednim subjektima koji posluju u ovom delu grada, opština je dobila novogodišnju jelku, koja je zasijala punim sjajem na Bulevaru Svetog Pantelejmona.

Foto: GO Pantelej

“Nadamo se da će biti bolja situacija u toku sledeće godine, kako bi organizovali i neke manfestacije i drugi novogodišnji program”, istakla je predsednica Gradske opštine Pantelej Nataša Stanković.

Novogodišnja dekoracija zasijala je i Knjaževačkom ulicom, a po prvi put je delimično ukrašena i porta crkve Svetog Pantelejmona.

“U porti crkve postavićemo svetlećeg Sneška Belića. Takva ista četiri Sneška opština je poklonila vrtićima na teritoriji opštine”, rekla je Stankovićeva.

Vrtići su dobili i novogodišnje paketiće u vidu 40 kompleta edukativnih knjiga, ali i 15 sadnica belog jasena za svoja dvorišta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com