Društvo

Velika humanitarna akcija za pomoć ugroženim porodicama na Staroj planini

VOS “Kreativno pero” još jednom organizuje veliku humanitarnu akciju prikupljanja dugotrajnih životnih namirnica, konzerviranih proizvoda, kao i sredstava za ličnu higijenu i to kao nastavak podrške projektu “Kolevka za Staru planinu”, organizovanog pod pokroviteljstvom Humanitarne organizacije “Kolevka”, sa namerom da se pomognu socijalno ugrožene porodice Stare planine.

Akciji se priključila i Humanitarna organizacija “Nađi Raula” iz Niša, tako da se priča o dobročinstvu širi Srbijom.

“Sa željom da zajedno širimo misiju humanosti, pozivamo vas da učestvujete u ovoj akciji i donacije dostavite u prostorije VOS Kreativno pero u periodu od 20. 9 do 24. 9. 2021. godine, na adresama Tolstojeva 58 ili Čakorska 3. Za ljude dobre volje iz Niša, donacije je moguće ostaviti u prostorijama Humanitarne organizacije “Nađi Raula” na adresi Mirisnih vrba br.8” – poručili su iz VOS “Kreativno pero”.

Podsetimo, ova akcija je samo nastavak pomoći projektu “Kolevka za Staru planinu”. Učenici iste škole su tokom Usrkšnjih praznika organizovali i humanitarnu onlajn aukciju Uskršnjih jaja, a godinama unazad organizuju i veliku humanitarnu akciju “Svi smo mi Deda Mraz”, u sklopu koje je par puta u saradnji sa organizacijom “Nađi Raula” pomagala i Grad Niš.

Nakon završetka akcije u planu je da prikupljeni paketi budu distribuirani humanitarnoj organizaciji “Kolevka”, nakon čega će biti usmereni ka onim porodicama kojima je pomoć najpotrebnija.

“Pozivamo sve ljude velikog srca i dobre volje da nam se pridruže i učestvuju u predstojećoj akciji, jer zajedno možemo više” – poručili su iz VOS “Kreativno pero”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com