Društvo

Veličanstvenim vatrometom završen treći Dečiji fest u Nišu

Veličanstvenim vatrometom, na oduševljenje mališana, završen je treći Dečiji fest. Veliki broj izvođača, kreativnih mališana, štulaša, mađioničara, animatora zabavljali su decu dva dana trajanja festivala u Oficirskom domu.

 

“I ovaj Dečiji fest će biti upamćen po druženju i dobroj zabavi, ali i poruci “dete je dete, kako god okreneš”. Učenici osnovnih škola Učitelj Tasa i Kole Rašić takmičili su se u odmeravanju strpljenja, brzine, znanja. Za bebe je organizovana puzijada, a za nešto starije predstava u izvođenju njihovih drugara iz Družine genijalaca. Mališani su imali da vide i edukativnu predstavu Čuvari prirode u izvođenju Zu Zu Zujalica, koja je prilagođena osobama sa oštećenim sluhom”, rekla je Ljiljana Savić iz Udruženja mladi kreativci Rastimo.

Savić je najavila da će se potruditi da sledeće godine program bude još bolji i sa više sponzora i nagrada. Ona se zahvalila onima koji su ove godine izašli u susret i pomogli održavanje festivala.

Ajnštaj je rekao: “Logikom idemo od tačke A do tačke B,a maštom možemo stići svuda.” “Deco maštajte, a odrasli uživajte u dečijoj masti”, poručila je Savić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com