Promo

VELEPRODAJA zavesa, drapera i markizet zavesa – S HOME DESIGN

S HOME DESIGN – niška veleprodaja zavesa na adresi Bulevar Nikole Tesle bb, kod Niš-auta nudi veliki asortiman zavesa, drapera i markizet zavesa. Kvalitet vrhunski a cene pristupačne, kažu u S HOME DESIGN.

Kada je u pitanju uređenje poslovnog prostora ili doma presudan je trend, ali će se dobar deo kupaca odlučiti za klasično uređenje koje će biti aktuelno i u narednim godinama. Lako je danas Nišlijama da prate trendove kada u gradu na Nišavi postoji veleprodaja S HOME DESIGN koja ima sve ono što je aktuelno na svetskim tržištima ali i one klasične modele zavesa i drapera koje se uvek traže.

S HOME DESIGN

Na rafovima ove niške veleprodaje pored klasične ponude, najtaženije su kolekcije trendi zavesa.

„Postoje dame, vlasnice radnji koje sa vrata pitaju – Šta to ima novo? Hoću mojim mušterijama da ponudim ono što je sad u trendu?“, kažu u ovo veleprodaji.

Upravo za ove probirljive kupce S HOME DESIGN obezbedio je ono trenutno najtaraženije na svetskom tržištu zavesa a to su:

-PRINT ZAVESE I DRAPERI i
-LANENE ZAVESE.

Sve zavese, draperi i merkizet zavese u ovoj veleprodaji su uvoz iz Turske, koja je u svetu tekstila neprikosnovena. Tradicija i kvalitet izrade ovih tkanina služi za primer šta je najbolje u svetu dekoracije.

„Ono što naše kupce raduje jesu i zavese koje se ne peglaju, takve skoro da se više i ne proizvode. Naše zavese, sve do jedne se ne peglaju, zato su lake za održavanje i kombinovanje sa ostalim detaljima enterijera. Pored velikog broja boja, printova i tekstura zavesa naše kolege uveć će da pomognu kupcima oko saveta šta i kako da kombinuju, shodno tome koji prostor opremate kada je poslovni objekat u pitanju. Vlasnicima maloprodaja uvek će kolege da sugerišu šta je to što se trenutno najviše traži – tako da na našu pomoć uvek mogu da računaju“, kažu uz osmeh u S HOME DESIGN.

Vaše je samo da dođete i odaberete,
sve ostalo je naša briga!

S HOME DESIGN
Instagram

S HOME DESIGN

Bulevar Nikole Tesle bb
065 5670035
senotexdoo@gmail.com
FACEBOOK

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com