Kultura

Večeras predstava “Čuvari prirode čiste”, u nedelju “Carev zatočnik”

Pozorište lutaka Niš na jutjubu

Pozorište lutaka nastavlja da prikazuje svoje predstave na YouTube kanalu četvrtkom i nedeljom.

Publika će tako večeras u 18 sati moći da pogleda predstavu “Čuvari prirode čiste”. To je prava ekološka predstava u kojoj se kroz stih i muziku govori o potrebi očuvanja životne sredine.
Poruka predstave je jasna, a način na koji je ispričana, dinamičan. Ovakav edukativni sadržaj pomaže učiteljima i roditeljima u vaspitanju dece, a lako je prihvatljiv najmlađima.
Predstavu je režirao Miodrag Dinulović, a uloge tumače: Srđan Miljković, Toma Bibić, Davorin Dinić, Mirjana Đorđević, Aleksandra Pavlović, Nataša Ristić i Dejan Gocić.

“Čuvari prirode čiste”; Foto: Pozorište lutaka Niš

U nedelju je na repertoaru predstava “Carev zatočnik” sa početkom u 11 sati i 30 minuta.
Duhovit tekst, dinamična postavka, prateća originalna muzika puna etno-rok ritma, kostimi i scenografski elementi dočaravaju pravu pozorišnu bajku.
Predstavu je režirao Zoran Lozančić, muziku komponovao Nenad Milosavljević, a uloge tumače: Davorin Dinić, Svetlana Mihajlović, Dejan Gocić, Mirjana Đorđević, Slobodan Miljković, Biljana Radenković, Srđan Miljković, Tatjana Milenković, Toma Bibić i Stanislava Joković.

“Carev zatočnik”; Foto: Pozorište lutaka Niš

Linkovi će biti objavljeni na fejsbuk strani Pozorišta lutaka.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com