KulturaZabava

Veče za dame uz Dženifer Lopez i “Ti si taj”

U BIOSKOPU CINE GRAND DELTA PLANET

Dugo iščekivana romantična komedija “Ti si taj” sa neodoljivom Dženifer Lopez u glavnoj ulozi konačno stiže na veliko platno bioskopa Cine Grand Delta Planet. Tim povodom biće organizovano “Veče za dame” u petak 11. februara u 20 sati, a koktel dobrodošlice, DJ i poklon za sve posetiteljke poslužiće kao savršena uvertira.

Dženifer Lopez se pojavljuje u ulozi Ket Valdez, muzičke superzvezde, koja sa svojim kolegom Bastijanom čini najseksipilniji moćni slavni par na Zemlji. Valdeza glumi mega popularni kolumbijski pevač Maluma, koji se po prvi put pojavljuje u igranom filmu.

Dok se njihov zajednički neizbežni hit singl „Ti si taj“, penje na vrhove top-lista, oni planiraju da se venčaju pred svojim obožavaocima na ceremoniji koju će emitovati više platformi.

Čarlija Gilberta (Oven Vilson), razvedenog srednjoškolskog profesora matematike, na koncert su odvukle njegova ćerka Lu (Kloi Kolman, iz HBO-ove serije Nevine laži) i njegova najbolja drugarica (Sara Silverman). Kada Ket nekoliko sekundi pre ceremonije sazna da ju je Bastijan prevario sa asistentkinjom, njen život se preokrekreće dok na sceni doživljava nervno rastrojstvo, preispitujući ljubav, istinu i odanost. I dok njen krhki svet nestaje, ona se pronalazi u očima stranca iz publike.

Interesovanje za ovaj film je zaista ogromno, pa toplo preporučujemo da svoje mesto obezbedite na vreme, tako što ćete ulaznice kupiti na blagajni bioskopa Cine Granda, na prvom spratu tržnog centra Delta Planet.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com