Zabava

VEČE SUPERHEROJA u bioskopu Vilin Grad

Dupli bodovi na Film Klub kartici + poklon piće

U petak, 9. jula, u bioskopu Vilin Grad, biće organizovano Veče Superheroja uz dugoočekivano Marvelovo ostvarenje Crna Udovica. Za sve posetioce, bioskop je obezbedio duple bodove na Film klub kartici, a partneri bioskopa su spremili poklon pića za sve goste. Početak projekcije je u 20 časova, a ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa ili rezervisati putem sajta.

Marvelovci, jeste li spremni? Stiže Crna udovica!

Kada biraš između onoga što jesi i između onoga što bi svet želeo da budeš, praviš greške. Da bi ih ispravio, moraš da se vratiš tamo gde je sve počelo.

Špijunski triler Crna udovica dobio je tu čast da bude premijerni film četvrte etape Marvelovog filmskog univerzuma, koji će se na velikom platnu Vilin Grad bioskopa naći od četvrtka, 8. jula.

Crna udovica, poznata i kao Nataša Romanova, suočava se sa mračnim delom svoje prošlosti kada protiv nje počne da se plete opasna zavera. Dok je progoni sila koja se neće zaustaviti dok je se ne reši, ona mora da se pozabavi istorijatom svoje špijunske karijere i prekinutim vezama koje su ostale za njom.

Podsetimo, Marvelova junakinja je po rođenju data KGB-u, koji je od nje napravio elitnog operativca, ali je raspadom Sovjetskog Saveza ona postala “persona non grata”, pa je vlada htela da je ubije. Stoga se ona preselila u Ameriku, u potrazi za slobodom.

Skarlet Johanson se u ovom remek-delu ponovo pojavljuje kao Crna udovica, dok Florens Pju glumi Jelenu, njenu sestru. Dejvid Harbor je Aleksej, poznatiji kao Crveni Čuvar, a Rejčel Vajs je Melina. Reditelj filma je Kejt Šorland, a producent je Kevin Fajgi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com