Zabava

VEČE STRAHA u bioskopu Vilin Grad

Poklon osveženje za sve posetioce

U četvrtak 15. jula, u bioskopu Vilin Grad, biće organizovano Veče Straha, a ljubitelji horora moći će da uživaju u najnovijem poglavlju Slagalice straha – Sprirali strave.

Za sve posetioce partneri bioskopa su spremili poklon piće. Početak projekcije je u 20 časova, a ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa ili rezervisati putem sajta.

Slika je bila sklopljena, a onda su stigli novi delovi slagalice!Restart franšize Slagalica strave slediće krv u žilama fanovima strave i užasa. Samjuel L. Džekson u jednoj je od glavnih uloga u novom nastavku, uz još jednu glumačku legendu Krisa Roka.

Pod budnim okom cenjenog policijskog veterana Markusa, kojeg glumi Samjuel L. Džekson, hrabri detektiv Ezekiel “Zeke” Banks (Kris Rok) i njegov partner (Maks Mingela) preuzimaju istragu ubistva koja jezivo podsećaju na strašnu prošlost. Zarobljen u produbljujućoj misteriji, Zeke se našao u središtu morbidne igre ubice.

Spirala straha nas uvlači u novi užas, a ovoga puta izlaz je sve dalje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com